Popis
Základní údaje o knize:
- úplný název: Neber to jídlo tak vážně II aneb #jimnormalne
- autor: Týna Skalická
- nakladatelství: CPress
- rok vydání: 2022
- počet stran: 232
- rozměr: 167 x 225 mm
- typ: brožovaná lepená
360 Kč
Týna Skalická Zasloužíte si jíst normálně!
Dostupnost: 3 skladem
Cena dopravy: Kč
PorovnatZákladní údaje o knize:
Martin Mester Vám ve své knize poradí, jak šťastně a spokojeně žít.
Martin Mester Vám ve své knize poradí, jak šťastně a spokojeně žít.
Lukáš Roubík a kol. Nejkomplexnější kniha o sportovní výživě na českém trhu za posledních 20 let.
Lukáš Roubík a kol. Nejkomplexnější kniha o sportovní výživě na českém trhu za posledních 20 let.
Sára Fábry Vždy můžete vařit zdravěji! Moderní kuchařka plná odlehčených receptů.
Sára Fábry Vždy můžete vařit zdravěji! Moderní kuchařka plná odlehčených receptů.
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.
Mach, Borkovec Základní výživová pravidla platná zejména pro sportovce v oblasti fitness a kulturistiky.
Barbora Karchová Jezte živě, jezte zdravě - dostaňte z jídla maximum.
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a dostaňte se spolu se Sandrou do životní formy!
Sandra Schmidová Nebuďte tlouštíci a dostaňte se spolu se Sandrou do životní formy!
Philip Striano Vaši bolest zad možná vyřeší tato snadno realizovatelná cvičení!
Philip Striano Vaši bolest zad možná vyřeší tato snadno realizovatelná cvičení!
Bret Contreras Popis nejúčinnějších cviků a jejich variací s využitím hmotnosti vlastního těla.
Bret Contreras Popis nejúčinnějších cviků a jejich variací s využitím hmotnosti vlastního těla.
Kamil RamíkCviky pro rychlou a účinnou úlevu od bolesti.
Arnold Schwarzenegger Ojedinělá autobiografie, v níž Arnold popisuje svůj neuvěřitelný životní příběh.
Arnold Schwarzenegger Ojedinělá autobiografie, v níž Arnold popisuje svůj neuvěřitelný životní příběh.
Peter KonopkaVelmi povedená a přehledná publikace o všech složkách naší potravy.
Peter KonopkaVelmi povedená a přehledná publikace o všech složkách naší potravy.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.
Radomír Čihák2. díl třídílné publikace, která u nás dosud nebyla ve své odborné úrovni překonána.